top of page
JijUniek-1.jpg
zorg_edited.png

De organisatie

JijUniek is een kleinschalige zorgaanbieder die uitsluitend 24-uurs zorg biedt aan mensen vanaf 18 jaar met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek.

 

We geloven in de kracht van kleinschaligheid, hechten veel waarde aan persoonlijk contact en bouwen samen met de cliënt aan een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie. Dit doen we door te werken in een klein team met vaste en vertrouwde begeleiders. Dit creëert rust, zekerheid en continuïteit. Door de kleinschalige zorg en onze flexibiliteit bieden wij de begeleiding die onze cliënt daadwerkelijk nodig heeft. We zijn gevestigd in de gemeente Kampen en verlenen hier onze zorg.  

JijUniek, WijUniek, SamenUniek, jouw 24-uurs zorg!

JijUniek biedt individuele begeleiding in de thuissituatie (JijUniek), we organiseren dagelijks activiteiten voor onze cliënten (WijUniek) en we werken samen met het netwerk van de cliënt en met andere zorgprofessionals (SamenUniek). Dit vormt samen de 24-uurs zorg.

IMG_6892.jpg

JijUniek is ISO9001:2015 gecertificeerd.

Kampen IJsselkade avond panorama (18 juli 2016) foto (1) Foto Tennekes.jpg

Missie  

Vanuit persoonlijke ondersteuning zetten wij ons in om ieder uniek persoon het ‘gewone’ leven te laten ervaren.

Visie 

Iedereen is uniek en is het waard om ‘het gewone leven’ te ervaren, waarin je een betekenisvolle plek in de samenleving hebt. 

 

Wij focussen ons op jou. We willen weten wie jij bent, jou écht leren kennen en dagelijks aansluiten bij jouw leefwereld en ondersteuningsvragen. We geloven erin dat jij weet welke keuzes je het liefst wil maken en zullen jou hierin ondersteunen. 

 

Bij JijUniek doen we het samen. Samen met jou, zorgprofessionals en jouw netwerk.  

ISO+9001.png
bottom of page