top of page
JijUniek-4.jpg
jijuniek_edited.png

Over JijUniek

JijUniek, onderdeel van de 24-uurs zorg.

JijUniek is de naam van onze organisatie, maar als we spreken over ‘JijUniek’, ‘WijUniek’ en ‘SamenUniek’ dan staat JijUniek voor de individuele begeleiding die wij bieden. De individuele begeleiding vindt plaats in jouw thuissituatie. Je woont midden in de wijk en daardoor kun je ‘het gewone leven’ nog meer ervaren en doe je écht mee in de samenleving. 
Naast de individuele begeleiding bezoeken wij – samen met jou  – jouw school, dagbesteding of werkplek. De individuele begeleidingsmomenten laten wij zoveel mogelijk aansluiten op dagen en tijden dat jij beschikbaar bent. 

Jouw ondersteuningsvragen zijn leidend voor ons; we passen onze ondersteuning hierop aan. Samen met jou en andere zorgprofessionals werken wij aan jouw ondersteuningsvragen, die in het zorgplan komen te staan (SamenUniek). Het zorgplan wordt twee keer paar jaar geëvalueerd met jouw persoonlijke begeleider en de gedragswetenschapper.

JijUniek-2.jpg

Let op: cliënten van JijUniek vallen onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Om in aanmerking te komen voor onze zorgverlening is een geldige indicatie nodig. 

 

Zou jij graag ondersteuning willen ontvangen van JijUniek, maar heb je nog geen indicatie? Neem dan contact met ons op.

JijUniek-3.jpg

Beschermd wonen op afstand

JijUniek biedt beschermd wonen op een unieke manier. Je ontvangt ondersteuning in jouw thuissituatie. Dit kan bij je ouder(s), verzorger(s) of je woont zelfstandig. JijUniek biedt individuele begeleiding, 24/7 bereikbaarheid, zorg in nabijheid en groepsactiviteiten (WijUniek). Wil je graag zelfstandig wonen? Dan gaan wij samen met jou op zoek naar een passende woonplek!

JijUniek biedt geen gezamenlijke woonvorm.

Hoe ziet een dag bij JijUniek eruit?

De dagen starten met een individueel begeleidingsmoment waarin wij ons richten op jouw ondersteuningsvragen. Het individueel begeleidingsmoment vindt plaats in jouw thuissituatie en sluit vaak aan op jouw agenda (JijUniek).  Aan het einde van de middag kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan de activiteiten van WijUniek. Alle cliënten van JijUniek zijn hier van harte welkom (WijUniek).  

Naast het Jij- en Wij moment biedt JijUniek 24/7 bereikbaarheid en zorg in nabijheid. Mocht je vastlopen op een moment dat de begeleiders  van JijUniek niet in de buurt zijn, dan is er de mogelijkheid om hen telefonisch te bereiken. Indien nodig zijn de begeleiders binnen gepaste of afgesproken tijd bij je. Zo staan wij dag en nacht klaar voor jou. 

bottom of page